TÖRZSKÖNYV

Serteperti Alincsa 2019-ben az Év Pumija lett Amerikában az Amerikai Kennel Klub (AKC) pontversenye alapján.

Serteperti Babarózsa “Rozi” és Bendegúz “Mini”

Serteperti Balambér “Brio” Svédországban él és Fiatal Skandináv Győztes

Serteperti Döme 4 ország Junior Championja

Cuidado Xquisite Xotic “Ilka”

(HGCH Árkosligeti Kócos Degesz x HCH Cuidado Utterly Unika)

szuka

2016.01.20.

Ilka a kennelalapító szukánk. Degesz lánya, tenyésztője Kate Pinches. Másfél éves korára elérte a Hungaria Grand Champion címet. Kis termete ellenére roppant öntudatos, remek kiállítási kutya és csodálatos anya. Két évesen adott életet a Serteperti A alomnak 2017.12.30-án (apa Csillagosz Ali).  Ajsát megtartottuk, testvére, Alincsa Amerikában él és nagy öröm volt számunkra, amikor megtudtuk, hogy 2019-ben a legjobb eredménnyel az Év Pumija megtisztelő címet kapta az Amerikai Kennel Klubtól…  A két fiú (Apus “Miska” és Apród “Teddy”) nem szerepel kiállításokon, viszont remek gazdiknál vannak, akik igazi társként kezelik őket.
A második (B) alom (apa Mariell De Marque Loremo Av Fylgia) 2019.02.01-én született, ebből az alomból egy szukát és egy kant (Babarózsa “Rozi” és Bendegúz “Mini”) megtartottunk, ők már mindketten Hungária Championok. Balambér “Brio” Svédországban él, neki is szép kiállítási eredményei vannak. Borsa Amerikában él és AKC Champion, Bütyök “Hamu” egy gazdaságban teljesít kiváló szolgálatot, Bukfenc pedig Apus mellé került, talán őt is látjuk még kiállításokon.
Ilka harmadik alma a D alom (apa Napos Hüvelyk Matyi, 2020.10.10.), ebből az alomból Döme 4 ország Junior Championja és Fiatal Világgyőztes, Dunakavics “Dögös” HJCH, a lánytestvérek közül Dallam és Dajna “Mezzo” is hamarosan ringbe szállnak, Délibáb “Bublina” pedig egy csodálatos család kedvence.

Egészségügyi szűrései:

HD A, Patella 0/0
DM (szülőktől) mentes (N/N)

Eredményei:

Hungaria Junior Champion
Hungaria Champion
Hungaria Show Champion
Hungaria Grand Champion
Junior Club Winner 2017
1xBest Puppy
3xBest Junior
6xBest Opposite Sex
5xBest of Breed

Ilka utódai

Serteperti Apus “Miska”

Serteperti Apród “Teddy”

Serteperti Alincsa